LILLIAN, 1 DECEMBER 2017


Ik kwam bij Sandy, omdat ik erg last had van duizelingen en weinig energie. Niet erg handig als je parttime sportinstructrice bent : ( Samen bedachten we een plan aan de hand van mijn energie inname. Bij de evaluatie hier van kwam ze met hele handige en praktische tips die heel eenvoudig toe te passen waren. Zelf denk je er niet altijd over na en door tijdgebrek, oude gewoontes en patronen kwam ik zelf ook niet met het beste oplossing voor mijn problemen. Door de analyse en tips van Sandy voel ik me inmiddels weer veel beter en is het sporten ook geen opgave meer. Ik sta weer met plezier les te geven en in mijn dagelijkse leven voel ik me ook veel fijner. Thanks Sandy!

SAIRA, 29 SEPTEMBER 2017


Ik heb zoveel verschillende diëten gevolgd. Maar dat werkte niet voor mij. Ik had altijd honger en kon het gewoon niet volhouden. Dit werkt gewoon heel goed voor mij omdat dit ook geen dieet is maar een leefstijl. Dit is iets wat je eigenlijk heel je leven kunt doen. Natuurlijk heb ik mijn ups en downs gehad maar dan pakte ik het gewoon weer op. Dit allemaal is ook zeker te danken aan mijn begeleiding die ik heb gekregen. Ze is echt met mij gaan zitten en ze heeft goed gekeken wat m’n lichaam nodig heeft. Ze gaf mij altijd goede tips wat ik bijvoorbeeld de volgende keer anders kan doen. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet, ik had dit zeker veel eerder moeten doen! Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ik raad echt iedereen dit aan!
Saira

DIANA, 24 NOVEMBER 2017


Ik was de gelukkige winnares van een gratis voedingsanalyse. Wat een fijn gesprek was dat. Er werd niet de nadruk gelegd op wat je niet mag, maar juist wat je allemaal wel mag. En dat is heel veel! Ik heb er ontzettend veel aan gehad en er is zoveel duidelijk geworden. Ook de betrokkenheid van Sandy is super. Heel erg bedankt Sandy!

NN BB, 22 NOVEMBER 2017


Professionele begeleiding met een warm hart. Sandy is zeer betrokken en bemoedigend. Een duidelijke aanpak, overzichtelijke recepten en geen ingewikkeld gedoe. Sandy is open minded en staat niet afwijzend tegenover een andere manier van eten, bv lactosevrij of glutenvrij op basis van eigen keuze en ervaringen. Al met al een DIKKE aanrader!

LEONORA, 18 NOVEMBER 2018


Sandy, ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen, je leert me om gezond te eten, zonder dieet.
We gaan nu ook op de centimeters letten en op het gewicht.
Heb zelf al zoveel diëten gedaan, maar altijd zonder resultaat.
Heb er vertrouwen in mijn doel te behalen bij jou.

FRIDA WEIJERS, 15 NOVEMBER 2017


Met behulp van Sandy weer het gevoel dat ik weet wat ik normaal kan eten. Zij laat ook zien wat het in centimeters voor je doet terwijl je dat niet altijd terug ziet in je gewicht. Ze geeft je door in gesprek te gaan nieuwe inzichten op je manier van voeden en wat je valkuilen zijn. Dankjewel!

RAMONA BLIJLEVEN, 12 NOVEMBER 2017


Na jaren elk dieet te hebben geprobeerd kwam ik bij Sandy terecht en sinds tijden eet ik gewoon goed eten, val ik af en voel mij goed.
Door de goede coaching weet ik nu dat het ook zonder honger lijden kan. Het is geen dieet maar een levensstijl.

TOURAYA, 13 OKTOBER 2017


Fijne begeleiding en je hebt totaal niet het idee dat je iets mist qua voeding! Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en hulp van Sandy!

AS, 6 OKTOBER 2017


Sandy is een goede, spontane, enthousiaste coach met heldere inzichten. Ze is erg betrokken bij het proces naar je doel toe en geeft hierin veel tips om dit te bereiken. Ze heeft goede adviezen en deelt leuke, makkelijke en lekkere recepten!

PETRA, 30 SEPTEMBER 2017


Begin september een voedingsadvies gewonnen via een Facebook actie. Via een app mijn schema doorgegeven en daarop weer een voedingsadvies gekregen...een eyeopener....dankjewel.

CHANTAL SIMONS, 29 SEPTEMBER 2017


Gewoon afvallen met 'normaal' eten! Hoe gek klinkt dat? Nou het kan echt! Geen shakes, repen of iets dergelijks. De begeleiding van Sandy is top, veel kennis, enthousiasme en ervaring en alle vragen die je hebt worden goed beantwoord. Lekkere recepten met voor ieder wat wils!
Ik ervaar dit niet als afvallen maar gewoon je leefstijl op een prettige manier veranderen. Dit is iets wat ik als makkelijk te doen ervaar!

NÈTÂL, 28 SEPTEMBER 2017


Gezonde voeding was voor mij niet per se het probleem. Ik wist er zelf al veel van af...bij mij zat het meer in een mentaal stukje.
Mijn medische achtergrond is complex en daardoor is het kunnen afvallen soms enorm ingewikkeld. In het verleden kon ik zo binnen twee weken tijd 8 kilo aankomen. Ik schommel in een jaar makkelijk van +20 kilo naar -15 kilo.
Sandy heeft het toch aangedurfd om mij te gaan begeleiden.
De start was niet optimaal, ik had weer lichamelijke klachten...een bacterie die heel hardnekkig was.
Ik besloot toch om te beginnen aan het traject. Vervolgens brak er op mijn werk een periode aan van te veel en te hard werken, waardoor niet de verleiding kwam tot ongezond eten, maar de aanmaak van cortisol (die ook voor gewichtstoename kan zorgen).
Desondanks ging ik stug door. Sandy bleef me aanmoedigen, maar ze leerde me vooral ook om milder te zijn en niet zo streng.
De periode die daarna kwam bleek nog minstens zo makkelijk. Maar ook hier stond Sandy aan mijn zijde.
Vandaag de laatste sessie gehad. 32.5 cm minder! De kilo's noem ik expres niet omdat ik echt heb geleerd om daar de nadruk niet op te leggen.
Gedurende de weken kreeg ik een enorme boost, zowel lichamelijk als geestelijk.
Ik kan nu naar de bios gaan zonder me te verlekkeren aan de zoete popcorn...
Nu ben ik inmiddels zo ver dat als de popcorn zegt: “Neem mij, neem mij!"...dat ik dan terugzeg:
"Vandaag niet!"
Lieve Sandy, bedankt voor je inspiratie!

LIL, 12 SEPTEMBER 2017


Sporten is iets wat ik heel graag doe, maar tijdens het werk had ik vaak last van duizelingen en energieverlies. Om dan ‘s avonds nog in de sportschool te duiken werd een steeds grotere stap om te nemen. Ik wilde weer energie hebben voor de dingen waar ik blij van word, maar hoe? Dus besloot ik Sandy om raad te vragen!
Sandy heeft me beter inzicht gegeven hoe ik de juiste vorm van energie binnen krijg. Zeker met mijn actieve leven met paarden en sport kwam het voor dat ik de verkeerde dingen at waardoor mijn suikerspiegel ontzettend aan het schommelen was.
Sandy heeft een duidelijke analyse gegeven met een helder advies waar ik wat mee kan en het is vooral ook eenvoudig toe te passen en met wat simpele aanpassingen voelde ik al heel snel resultaat 🙂
Inmiddels gaat het stukken beter, geef ik af en toe zelfs weer les op de sportschool. En denk ik persoonlijk dat het een gemis is als je jezelf af en toe niet eens laat checken of je wel op de juiste weg zit met je eigen lijf qua voeding. Ik zal haar dan ook aan ieder adviseren en naast haar advies is ze ook een super fijn mens om mee samen te werken, kortom doen!

MARJO, 11 SEPTEMBER 2017


Vandaag de laatste check gehad van Sandy en ik mag/moet tevreden zijn met het resultaat! Super fijn dat alles aangepast kon worden naar glutenvrij eten! Geen honger en geen dieetgevoel, en dan toch de nodige kilo's afvallen! Lieve Sandy, bedankt voor al je steun de afgelopen weken! Ik hoop dat je nog heel veel meer mensen mag helpen met het vinden van een beter eetpatroon en daarbij het ( voor de meeste klanten) verliezen van vele kilo's ongezond gewicht! Ik ben nog niet in balans maar daar kun jij helaas niets aan doen! Gelukkig al wel een flink aantal kilo's lichter en gezonder! Super bedankt!

ASTRA, 26 JULI 2017


Behalve gewicht verliezen wilde ik heel graag, na 3 jaar, mijn energie en plezier in sport terug. Ik heb Sandy gevraagd met me mee te kijken en met wat gezonde aanpassingen in mijn voedingsschema komt er eindelijk wat energie terug!!
Ik voel me weer beter door juist lekker eten! Sandy geeft goede adviezen en heeft leuke, makkelijke recepten. Daarbij is zij een prettige en stimulerende coach met heldere inzichten.

DAPHNE, 24 JULI 2017


Vorige week mijn eerste week zonder Sandy "overleefd". Na 12 weken begeleiding en elke week wegen nu geen Sandy meer op zaterdagochtend. Dat was wel even wennen hoor! Maar het ging goed! Verjaardagen, high tea's, borrels of etentjes met het werk: ik zie er niet meer tegen op. Dankzij Sandy heb ik een andere blik op eten gekregen. Na jaren jojoën en denken goed te eten maar niets af te vallen heb ik nu de balans gevonden. Goed en gezond eten kan dus ook lekker zijn! Een life style change en absoluut niet een dieet. Ik kan het aanraden. Op mijn leven, en dat van mijn partner, heeft het echt effect gehad. Bedankt Sandy!

LINCEY, 17 JULI 2018


Hele fijne begeleiding gekregen van Sandy. Zij heeft mij laten zien dat ik kan afvallen én gezond kan leven. Zij heeft me goede ondersteuning gegeven wanneer dit nodig was en geeft veel motivatie.
Een aanrader!

ROBIN, 17 JUNI 2017


Voor mij was het doel niet zozeer afvallen maar wel gezond en genoeg eten. Door mijn werk neem ik vaak geen tijd om te pauzeren, waardoor ik dus ook vaak mijn lunch oversloeg.
Na mijn gesprek met Sandy heb ik interessante inkijk gekregen in mijn voedingspatroon, kreeg ik duidelijke uitleg en informatie, en waar nodig tips voor verbetering.
Sandy is enorm enthousiast, geeft je een hele hoop energie en toch ook op een nuchtere en normale manier advies (waar ik heel erg van hou), waardoor je zelf ook heel enthousiast wordt en het leuk is om aan de slag te gaan met je voeding.
Heel erg bedankt Sandy

CHARISSA, 27 FEBRUARI 2017


Hallo allemaal
Ik wil even vertellen hoe tevreden ik ben over Sandy.
Nu 5 weken geleden ben ik begonnen met Sandy en het bewust zijn met eten! En dit bevalt me zo goed!
Ik ben intussen al 26cm totale omvang kwijt.
Als ik even een dip heb of een stress moment, dan kan ik Sandy altijd bellen/appen/ mailen en ze staat altijd voor me klaar om op dat moment mij weer even te steunen en me de motivatie weer te geven! Ik ben hier zoo ontzettend blij mee nu nog 7 weken te gaan en dan hoop ik dat ik me eind doel bereikt heb maar daar ga ik zeker van uit met de goede steun van Sandy

NATHALIE, 25 FEBRUARI 2017


Hele prettige manier van afvallen door gezonde voeding en tips. Sandy is een heel open en eerlijk persoon die op een prettige manier begeleiding geeft.

RUUD, 11 SEPTEMBER 2017


Heb na een paar maanden toepassen van het advies wat Sandy mij heeft gegeven, toch de behoefte om wat op haar tijdlijn te plaatsen.
Het is voor mij gezien o.a. mijn onregelmatig werk vaak lastig om een vast voedsel patroon toe te passen.
Dus ik ben via via bij Sandy terecht gekomen.
Het advies was meer dan uitgebreid.
Het omvat een 7 daags voedsel / eet advies, met als toevoeging nog het nodige extra voor tussendoor.
Dit alles wordt persoonlijk toegelicht, en dat is een zeer rijke toegevoegde waarde.
Uiteraard is de discipline aan mijzelf. Maar het vakmanschap in combinatie met veel enthousiasme, heeft mij toch de discipline opgebracht om er aan te beginnen.
Ik zou nog veel meer positieve dingen kunnen schrijven. Maar mocht u na dit lezen net als ik iets aan uw eetpatroon willen veranderen, dan is mijn advies om bij deze professionele dame eens op de site te gaan kijken. Ik ben zeer tevreden......en super bedankt!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken:
WhatsApp chat