Nathalie, 6 JULI 2020

Dit was mijn allerlaatste poging en ik geloofde niet dat het zou lukken met alles eten en meer eten wat ik gewend was. maar toch al 11 kg kwijt en ik ga door! Top begeleiding!

Willem, 3 MEI 2020

Sandy geeft je goed advies en helpt je met rustige stappen op weg naar een "nieuwe" eet - en leefstijl. Het grootste voordeel is dat dit geen dieet is maar een verandering in je eetpatroon waardoor je op een gezonde manier afvalt zonder rare shakes of pillen, maar met normaal gezond eten. Daarnaast is Sandy geduldig, flexibel en weet ze waar ze het over heeft.

Kim, 9 APRIL 2020

Na een berichtje op Facebook van iemand over Sandy dacht ik: ''ik waag de sprong''. Er was na de zwangerschap nog 8 kilo blijven plakken en ik was eigenlijk voor de zwangerschap al niet tevreden over mijn gewicht. Diëten was ik een beetje klaar mee dus dit was ideaal. ''Gewoon'' eten en leren wat de juiste hoeveelheden zijn. Uiteindelijk ben ik ''maar'' 4 kilo afgevallen maar wel een heleboel centimeters. Ik pas de broeken van voor mijn zwangerschap weer en ben, met alle kennis die ik nu heb, verder gegaan met de gezonde levensstijl. Bedankt Sandy!

Stefanie, 11 MAART 2020

Alle diëten reeds geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat. Bij Sandy is het gelukt om blijvend af te vallen. Een gezonder leefpatroon met lekkere recepten en veel variatie. Ik kan het iedereen aanraden!!

Nelleke (online), 10 MAART 2020

Lijnen zonder hongergevoel. Gewoon verstandig en gezond eten en vooral ook voldoende eten i.p.v. te weinig. En dan zomaar in een paar maanden 13 kilo kwijt! Veel dank aan Sandy voor de support!

Michelle, 10 MAART 2020

Sandy weet waar ze het over heeft. Ze is altijd bereikbaar voor een vraag of een bemoedigende woord. Ze is ook streng en laat je kijken naar hoe het anders kan. Voeding op maat hoe en wat eet je hoe kan het gezonder. Superblij met haar advies.

Amber, 4 FEBRUARI 2020

Jeetje, -12 kg. Wat een verschil! 😱. Dit is toch wel zo een momentje dat je er even bij stil gaat staan.. Ik heb nog nooit zo gezond en Fit in het leven gestaan. We zijn nog niet waar ik wil zijn maar gaan rustig verder. 🏋🏼‍♀️ Nooit had ik kunnen komen waar ik nu ben zonder de geweldige hulp van Sandy! ❤

Rowana, 16 NOVEMBER 2019

Niet lijnen, geen dingen uit je menu skippen, maar gewoon normaal eten in de juiste proporties en daardoor afvallen. Maar wat is dan voor mij de juiste hoeveelheid? 🤔 Dat weet ik nu. Bedankt Sandy Hoed voor de begeleiding en tips. 4 kilo kwijt (en nog niet teruggevonden 😉), maar vooral ook cm's en terug naar gezonde waarden ..... en nu zelf verder met die laatste kilo's! #gewichtenvoedinginbalans

Linda, 31 JULI 2019

Door even weer alles scherp neer te zetten en bewuster te zijn van wat je eet, is onze dochter Esmée een goede weg in geslagen. Sandy heeft haar op een bijzondere positieve en opbeurende wijze geholpen.

Monique, 20 MEI 2019

Feestjes en leuke weekenden weg en kilo’s eraan. Met de goede adviezen van Sandy ben ik ondanks dat toch 55,5 cm kwijt geraakt. Voel me ook erg prettig met het eetpatroon wat ik nu heb en Sandy heeft mij hierin goed geadviseerd. Ondanks dat mijn man niet meedeed, dacht ie😄, is hij ook 5 kilo kwijt. Alleen al door gezonder te eten. Dank je Sandy👍🏻.

Silvia, 20 APRIL 2019

Via een Facebook actie had ik een voedingsadvies van Gewicht én Voeding in Balans gewonnen😃🎉 Ik was wel heel benieuwd of ik genoeg aan vitaminen, mineralen en vezels binnen kreeg. Ik dacht dat ik wel redelijk goed bezig was namelijk, maar die paar kilo’s gaan er toch niet vanaf.... En het bleek inderdaad dat ik niet genoeg aan voedingsstoffen binnen krijg. Het voedingsadvies geeft je handvatten om je menu aan te passen naar wat je lichaam echt nodig heeft. We hebben een fijn gesprek gehad met tips. Ook mijn kinderen hebben hier profijt van. Dankjewel Sandy 💋

Lida, 6 MAART 2019

Na lang twijfelen toch hulp ingeschakeld .....ik was immers enkele jaren geleden veel kilo's afgevallen dus kon het wel zelf 😉😉 ..... Na 12 weken begeleiding van Sandy ben ik niet de kilo's (-4,8kg) afgevallen die ik graag zou willen .....maar wel maar liefst 42cm. .....en met de komende "nazorg" komen er vast nog kilo's en centimeters bij 😀😀 Vooral de ervaring/tips van Sandy hebben me weer met de neus de goede richting op geduwd ..... DUS TWIJFEL JE NOG ????? .....ik zeg nu uit ervaring .....GEWOON DOEN .....Sandy is een TOPPER !!!!!

Suzan (online), 5 DECEMBER 2018

Fijne begeleiding gehad van Sandy, m'n ogen geopend en ik ben weer op de goede weg. Een weg die goed vol te houden is. Geen dieet, maar een goede levensstijl. Ze heeft me geleerd dat ik meer op m'n gevoel moet vertrouwen en niet te streng moet zijn voor mezelf. Zeer tevreden, een aanrader!

Kim, 26 NOVEMBER 2018

Hier in huis wordt vaak gezegd, "oh mag dat wel van Sandy"? Jaaa, dat mag antwoord ik dan. Het is dan ook geen dieet wat je volgt maar het gaat om de bewuste keuzes die je maakt. Het gaat bij mij niet snel qua kilo's maar wel wat centimeters betreft. Sandy bespreekt wekelijks met mij wat goed ging en wat er beter kan. Ze geeft handige tips en trics, heel veel lekkere recepten en is bereikbaar per app wanneer je het nodig hebt. En niet onbelangrijk ook haar bezoekjes waren erg gezellig!!

Ester, 23 AUGUSTUS 2018

Ik heb heel lang er tegenaan zitten hikken om de stap te nemen om hulp te zoeken bij het afvallen. Toen ik de stap eenmaal had gezet ben ik er ook vol voor gegaan en met resultaat!! Ik ben in 12 weken 6.3 kg en 53.5 cm kwijtgeraakt!! De begeleiding van Sandy is erg fijn. Ze denkt mee en is reëel. Het is geen dieet maar een bewustwording van wat je eet en drinkt en wat dit voor je lichaam betekent. Daardoor maak je de keuze om dingen te laten staan omdat je dat zelf wil en niet omdat je het moet. Samen hebben we mij weer in mijn kracht gezet!! Dank je wel Sandy!

Chantal, 31 JULI 2018

Gewoon afvallen met 'normaal' eten! Hoe gek klinkt dat? Nou het kan echt! Geen shakes, repen of iets dergelijks. De begeleiding van Sandy is top, veel kennis, enthousiasme en ervaring en alle vragen die je hebt worden goed beantwoord. Lekkere recepten met voor ieder wat wils! Ik ervaar dit niet als afvallen maar gewoon je leefstijl op een prettige manier veranderen. Dit is iets wat ik als makkelijk te doen ervaar!

Cindy, 28 JUNI 2018

Het fijnst aan de begeleiding van Sandy gedurende 3mnd was niet zozeer echt de focus op het afvallen qua aantal kilo’s (alhoewel dat natuurlijk wel mijn doel was en is uiteindelijk), maar meer het totaalplaatje qua metingen, voedingspatroon en vooral ‘mijn’ mindset.... Die knop vinden zeg maar tussen de oren en het gewoonkunnen volhouden van een ‘normaal’ eetpatroon en meer inzicht krijgen in het ‘begrijpen’ van vetten, koolhydraten, suikers tov wat het voor impact heeft op je lichaam...dat maakt dat het afvallen niet puur volgen van een dieet voor mij meer is maar dat het gewoon normaal eten is met meer bewustwording en gaat prima!

Eline, 26 JUNI 2018

Met een baan die veel energie kost, had ik nergens anders meer puf voor en greep ik bij thuiskomst vaak naar grote porties ongezond eten. Ik had altijd het idee dat ik verder best gezond at, maar Sandy heeft mij in mijn gewonnen voedingsadvies uitgelegd hoe het nou écht zit en dat ik door tekorten snel grijp naar snacks. Ik heb in 1 gesprek al zo veel goede adviezen gekregen en het is mij tot nu toe gelukt nog helemaal niet te snoepen, ook al mag dat wel van Sandy :-). Ik dacht echt dat dit voor mij, een grote eter die eigenlijk altijd wel trek heeft, onmogelijk was, maar het ging zonder moeite. Daarnaast heb ik nu 's avonds ook vaak weer de energie om naar de sportschool te gaan! Met die kilo's eraf komt het dus wel goed... Dank je wel Sandy!

Jacqueline, 6 JUNI 2018

Sandy was een goede begeleidster, dacht mee en gaf persoonlijk advies. Ik vind het een hele prettige manier van afvallen, ik kon “gewoon” eten eten en heb geen honger gehad. Door mij eetgewoontes aan te leren ben ik afgevallen. En deze eetgewoontes zijn altijd toe te passen. Ik kon gewoon hetzelfde eten als mijn gezin.

Amina, 22 FEBRUARI 2018

Na een supergoed resultaat te hebben gezien bij mijn collega, besloot ik ook bij Sandy te beginnen. Ik heb een andere eetgewoonte (marokkaanse) en ik was wel benieuwd of ik dat wel kon combineren. Nou dat is zeer zeker het geval! Samen met Sandy zijn we gaan kijken en dat is goed gelukt. Het voelt zeker niet als een dieet en het is makkelijk vol te houden. En de resultaten zijn ook om trots op te zijn!! Ik raad Sandy daarom ook zeer zeker aan en lieve Sandy bedankt!

LILLIAN, 1 DECEMBER 2017

Ik kwam bij Sandy, omdat ik erg last had van duizelingen en weinig energie. Niet erg handig als je parttime sportinstructrice bent : ( Samen bedachten we een plan aan de hand van mijn energie inname. Bij de evaluatie hier van kwam ze met hele handige en praktische tips die heel eenvoudig toe te passen waren. Zelf denk je er niet altijd over na en door tijdgebrek, oude gewoontes en patronen kwam ik zelf ook niet met het beste oplossing voor mijn problemen. Door de analyse en tips van Sandy voel ik me inmiddels weer veel beter en is het sporten ook geen opgave meer. Ik sta weer met plezier les te geven en in mijn dagelijkse leven voel ik me ook veel fijner. Thanks Sandy!

DIANA, 24 NOVEMBER 2017

Ik was de gelukkige winnares van een gratis voedingsanalyse. Wat een fijn gesprek was dat. Er werd niet de nadruk gelegd op wat je niet mag, maar juist wat je allemaal wel mag. En dat is heel veel! Ik heb er ontzettend veel aan gehad en er is zoveel duidelijk geworden. Ook de betrokkenheid van Sandy is super. Heel erg bedankt Sandy!

NN BB, 22 NOVEMBER 2017

Professionele begeleiding met een warm hart. Sandy is zeer betrokken en bemoedigend. Een duidelijke aanpak, overzichtelijke recepten en geen ingewikkeld gedoe. Sandy is open minded en staat niet afwijzend tegenover een andere manier van eten, bv lactosevrij of glutenvrij op basis van eigen keuze en ervaringen. Al met al een DIKKE aanrader!

LEONORA, 18 NOVEMBER 2017

Sandy, ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen, je leert me om gezond te eten, zonder dieet. We gaan nu ook op de centimeters letten en op het gewicht. Heb zelf al zoveel diëten gedaan, maar altijd zonder resultaat. Heb er vertrouwen in mijn doel te behalen bij jou.

FRIDA, 15 NOVEMBER 2017

Met behulp van Sandy weer het gevoel dat ik weet wat ik normaal kan eten. Zij laat ook zien wat het in centimeters voor je doet terwijl je dat niet altijd terug ziet in je gewicht. Ze geeft je door in gesprek te gaan nieuwe inzichten op je manier van voeden en wat je valkuilen zijn. Dankjewel!

RAMONA, 12 NOVEMBER 2017

Na jaren elk dieet te hebben geprobeerd kwam ik bij Sandy terecht en sinds tijden eet ik gewoon goed eten, val ik af en voel mij goed. Door de goede coaching weet ik nu dat het ook zonder honger lijden kan. Het is geen dieet maar een levensstijl.

TOURAYA, 13 OKTOBER 2017

Fijne begeleiding en je hebt totaal niet het idee dat je iets mist qua voeding! Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en hulp van Sandy!

AS, 6 OKTOBER 2017

Sandy is een goede, spontane, enthousiaste coach met heldere inzichten. Ze is erg betrokken bij het proces naar je doel toe en geeft hierin veel tips om dit te bereiken. Ze heeft goede adviezen en deelt leuke, makkelijke en lekkere recepten!

PETRA, 30 SEPTEMBER 2017

Begin september een voedingsadvies gewonnen via een Facebook actie. Via een app mijn schema doorgegeven en daarop weer een voedingsadvies gekregen...een eyeopener....dankjewel.

SAIRA, 29 SEPTEMBER 2017

Ik heb zoveel verschillende diëten gevolgd. Maar dat werkte niet voor mij. Ik had altijd honger en kon het gewoon niet volhouden. Dit werkt gewoon heel goed voor mij omdat dit ook geen dieet is maar een leefstijl. Dit is iets wat je eigenlijk heel je leven kunt doen. Natuurlijk heb ik mijn ups en downs gehad maar dan pakte ik het gewoon weer op. Dit allemaal is ook zeker te danken aan mijn begeleiding die ik heb gekregen. Ze is echt met mij gaan zitten en ze heeft goed gekeken wat m’n lichaam nodig heeft. Ze gaf mij altijd goede tips wat ik bijvoorbeeld de volgende keer anders kan doen. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet, ik had dit zeker veel eerder moeten doen! Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ik raad echt iedereen dit aan! Saira

NÈTÂL, 28 SEPTEMBER 2017

Gezonde voeding was voor mij niet per se het probleem. Ik wist er zelf al veel van af...bij mij zat het meer in een mentaal stukje. Mijn medische achtergrond is complex en daardoor is het kunnen afvallen soms enorm ingewikkeld. In het verleden kon ik zo binnen twee weken tijd 8 kilo aankomen. Ik schommel in een jaar makkelijk van +20 kilo naar -15 kilo. Sandy heeft het toch aangedurfd om mij te gaan begeleiden. De start was niet optimaal, ik had weer lichamelijke klachten...een bacterie die heel hardnekkig was. Ik besloot toch om te beginnen aan het traject. Vervolgens brak er op mijn werk een periode aan van te veel en te hard werken, waardoor niet de verleiding kwam tot ongezond eten, maar de aanmaak van cortisol (die ook voor gewichtstoename kan zorgen). Desondanks ging ik stug door. Sandy bleef me aanmoedigen, maar ze leerde me vooral ook om milder te zijn en niet zo streng. De periode die daarna kwam bleek nog minstens zo makkelijk. Maar ook hier stond Sandy aan mijn zijde. Vandaag de laatste sessie gehad. 32.5 cm minder! De kilo's noem ik expres niet omdat ik echt heb geleerd om daar de nadruk niet op te leggen. Gedurende de weken kreeg ik een enorme boost, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik kan nu naar de bios gaan zonder me te verlekkeren aan de zoete popcorn... Nu ben ik inmiddels zo ver dat als de popcorn zegt: “Neem mij, neem mij!"...dat ik dan terugzeg: "Vandaag niet!" Lieve Sandy, bedankt voor je inspiratie!

LIL, 12 SEPTEMBER 2017

Sporten is iets wat ik heel graag doe, maar tijdens het werk had ik vaak last van duizelingen en energieverlies. Om dan ‘s avonds nog in de sportschool te duiken werd een steeds grotere stap om te nemen. Ik wilde weer energie hebben voor de dingen waar ik blij van word, maar hoe? Dus besloot ik Sandy om raad te vragen! Sandy heeft me beter inzicht gegeven hoe ik de juiste vorm van energie binnen krijg. Zeker met mijn actieve leven met paarden en sport kwam het voor dat ik de verkeerde dingen at waardoor mijn suikerspiegel ontzettend aan het schommelen was. Sandy heeft een duidelijke analyse gegeven met een helder advies waar ik wat mee kan en het is vooral ook eenvoudig toe te passen en met wat simpele aanpassingen voelde ik al heel snel resultaat 🙂 Inmiddels gaat het stukken beter, geef ik af en toe zelfs weer les op de sportschool. En denk ik persoonlijk dat het een gemis is als je jezelf af en toe niet eens laat checken of je wel op de juiste weg zit met je eigen lijf qua voeding. Ik zal haar dan ook aan ieder adviseren en naast haar advies is ze ook een super fijn mens om mee samen te werken, kortom doen!

RUUD, 11 SEPTEMBER 2017

Heb na een paar maanden toepassen van het advies wat Sandy mij heeft gegeven, toch de behoefte om wat op haar tijdlijn te plaatsen. Het is voor mij gezien o.a. mijn onregelmatig werk vaak lastig om een vast voedsel patroon toe te passen. Dus ik ben via via bij Sandy terecht gekomen. Het advies was meer dan uitgebreid. Het omvat een 7 daags voedsel / eet advies, met als toevoeging nog het nodige extra voor tussendoor. Dit alles wordt persoonlijk toegelicht, en dat is een zeer rijke toegevoegde waarde. Uiteraard is de discipline aan mijzelf. Maar het vakmanschap in combinatie met veel enthousiasme, heeft mij toch de discipline opgebracht om er aan te beginnen. Ik zou nog veel meer positieve dingen kunnen schrijven. Maar mocht u na dit lezen net als ik iets aan uw eetpatroon willen veranderen, dan is mijn advies om bij deze professionele dame eens op de site te gaan kijken. Ik ben zeer tevreden......en super bedankt!

MARJO, 11 SEPTEMBER 2017

Vandaag de laatste check gehad van Sandy en ik mag/moet tevreden zijn met het resultaat! Super fijn dat alles aangepast kon worden naar glutenvrij eten! Geen honger en geen dieetgevoel, en dan toch de nodige kilo's afvallen! Lieve Sandy, bedankt voor al je steun de afgelopen weken! Ik hoop dat je nog heel veel meer mensen mag helpen met het vinden van een beter eetpatroon en daarbij het ( voor de meeste klanten) verliezen van vele kilo's ongezond gewicht! Ik ben nog niet in balans maar daar kun jij helaas niets aan doen! Gelukkig al wel een flink aantal kilo's lichter en gezonder! Super bedankt!

ASTRA, 26 JULI 2017

Behalve gewicht verliezen wilde ik heel graag, na 3 jaar, mijn energie en plezier in sport terug. Ik heb Sandy gevraagd met me mee te kijken en met wat gezonde aanpassingen in mijn voedingsschema komt er eindelijk wat energie terug!! Ik voel me weer beter door juist lekker eten! Sandy geeft goede adviezen en heeft leuke, makkelijke recepten. Daarbij is zij een prettige en stimulerende coach met heldere inzichten.

DAPHNE, 24 JULI 2017

Vorige week mijn eerste week zonder Sandy "overleefd". Na 12 weken begeleiding en elke week wegen nu geen Sandy meer op zaterdagochtend. Dat was wel even wennen hoor! Maar het ging goed! Verjaardagen, high tea's, borrels of etentjes met het werk: ik zie er niet meer tegen op. Dankzij Sandy heb ik een andere blik op eten gekregen. Na jaren jojoën en denken goed te eten maar niets af te vallen heb ik nu de balans gevonden. Goed en gezond eten kan dus ook lekker zijn! Een life style change en absoluut niet een dieet. Ik kan het aanraden. Op mijn leven, en dat van mijn partner, heeft het echt effect gehad. Bedankt Sandy!

LINCEY, 17 JULI 2017

Hele fijne begeleiding gekregen van Sandy. Zij heeft mij laten zien dat ik kan afvallen én gezond kan leven. Zij heeft me goede ondersteuning gegeven wanneer dit nodig was en geeft veel motivatie. Een aanrader!

ROBIN, 17 JUNI 2017

Voor mij was het doel niet zozeer afvallen maar wel gezond en genoeg eten. Door mijn werk neem ik vaak geen tijd om te pauzeren, waardoor ik dus ook vaak mijn lunch oversloeg. Na mijn gesprek met Sandy heb ik interessante inkijk gekregen in mijn voedingspatroon, kreeg ik duidelijke uitleg en informatie, en waar nodig tips voor verbetering. Sandy is enorm enthousiast, geeft je een hele hoop energie en toch ook op een nuchtere en normale manier advies (waar ik heel erg van hou), waardoor je zelf ook heel enthousiast wordt en het leuk is om aan de slag te gaan met je voeding. Heel erg bedankt Sandy

CHARISSA, 27 FEBRUARI 2017

Hallo allemaal Ik wil even vertellen hoe tevreden ik ben over Sandy. Nu 5 weken geleden ben ik begonnen met Sandy en het bewust zijn met eten! En dit bevalt me zo goed! Ik ben intussen al 26cm totale omvang kwijt. Als ik even een dip heb of een stress moment, dan kan ik Sandy altijd bellen/appen/ mailen en ze staat altijd voor me klaar om op dat moment mij weer even te steunen en me de motivatie weer te geven! Ik ben hier zoo ontzettend blij mee nu nog 7 weken te gaan en dan hoop ik dat ik me eind doel bereikt heb maar daar ga ik zeker van uit met de goede steun van Sandy

NATHALIE, 25 FEBRUARI 2017

Hele prettige manier van afvallen door gezonde voeding en tips. Sandy is een heel open en eerlijk persoon die op een prettige manier begeleiding geeft.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie

Cookies, ja ook bij mij, maar dan calorie vrij! ; )

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies.
Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website.

Door op de ‘Akkoord’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring

Deze website maakt gebruik van:
  • Google Maps
  • Google Analytics/Tag
  • Youtube Videos
  • Facebook Page Plugin
  • Contact Formulier

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten bekijken:
WhatsApp chat